Username
Password
Login is SSL protected. By clicking on "Log in Now" you agree to gixen.com terms of usage.
Forum is available in English only.


   SearchSearch     

Autosnipe - View My Account *Broken*

 
Post new topic   Reply to topic    Gixen.com Forum Index -> Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Keith
Guest





PostPosted: Fri Jun 26, 2009 2:28 pm    Post subject: Autosnipe - View My Account *Broken* Reply with quote

Mario,

View My Account on autosnipe is rejecting password again

My username & password is correct

ERROR
====

Password is not a match. Could not log you in.

eBay refused your password. Please check the following:

1) Try to log in with the same username/password combination directly at the ebay website. If this fails, you have to resolve the problem with ebay directly.

2) If you use multiple languages / locales, check that your keyboard is set to the right one.

3) Some special characters presented a problem for Gixen in the past. If you use an unusual character in your ebay password, please let us know what it is (never email your full password, just the character in question).

4) If you changed your ebay password, the new password applies to Gixen as well. All the snipes scheduled with the old password are invalid and you have to re-enter them. You can no longer see the old sniping entries.


Keith
Back to top
mario
Site Admin


Joined: 03 Oct 2006
Posts: 6680

PostPosted: Fri Jun 26, 2009 3:21 pm    Post subject: Reply with quote

Keith, what is your ebay username again?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Keith
Guest





PostPosted: Sun Jun 28, 2009 5:51 pm    Post subject: Reply with quote

hopkins_1943
Back to top
mario
Site Admin


Joined: 03 Oct 2006
Posts: 6680

PostPosted: Sun Jun 28, 2009 8:14 pm    Post subject: Reply with quote

Keith, can you log in through the site? Is it only login through autosnipe that fails?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Keith
Guest





PostPosted: Tue Jun 30, 2009 1:59 pm    Post subject: Reply with quote

Yes that is correct.

Main Login Fine.. Its only Autosnipe that give me password error however still sets snipe fine.

Keith
Back to top
mario
Site Admin


Joined: 03 Oct 2006
Posts: 6680

PostPosted: Tue Jun 30, 2009 4:23 pm    Post subject: Reply with quote

Keith, autosnipe or api?
I checked autosnipe several times, it seems fine, however I did fix issues with api.
What did you use to enter your existing bids, api or autosnipe?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Keith
Guest





PostPosted: Thu Jul 02, 2009 3:28 pm    Post subject: Reply with quote

Hi mario,

Autosnipe password error.

API login is fine.

I use special chars in my password might be an issue/problem

Keith
Back to top
mario
Site Admin


Joined: 03 Oct 2006
Posts: 6680

PostPosted: Thu Jul 02, 2009 7:48 pm    Post subject: Reply with quote

I found a slight issue that might have caused the problem in autosnipe if you used any spaces before / after your password. This is fixed now - however I am not sure that's what caused the problem. Let me know.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Keith
Guest





PostPosted: Sat Jul 04, 2009 6:22 am    Post subject: Reply with quote

Mario,

Still not working the special chars are $%&

The normal login is fine using the same pass and no errors.

Both the API & Autosnipe are giving me errors

Keith
Back to top
Keith
Guest





PostPosted: Sat Jul 04, 2009 6:26 am    Post subject: Reply with quote

P.S. API login just worked after several attempts

Keith
Back to top
mario
Site Admin


Joined: 03 Oct 2006
Posts: 6680

PostPosted: Sat Jul 04, 2009 9:03 pm    Post subject: Reply with quote

Keith, please try again now. Are you using any special character other than $%& ?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Keith
Guest





PostPosted: Sun Jul 05, 2009 6:45 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Mario,

Still broke.. password error Rolling Eyes

i'm and just using the special chars $%&.

Keith
Back to top
mario
Site Admin


Joined: 03 Oct 2006
Posts: 6680

PostPosted: Sun Jul 05, 2009 9:42 pm    Post subject: Reply with quote

Keith, please try to log in one more time via autosnipe. It will still fail, but I will get more debug info this time. Then please email me.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Keith
Guest





PostPosted: Mon Jul 06, 2009 8:42 am    Post subject: Reply with quote

Hi Mario,

Just set a snipe at 17:40 for user hopkins_1943 and gave password error.

Keith
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Gixen.com Forum Index -> Support All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

© 2019 Gixen.com. Forum powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group.