Author Message
modaresventurellc
PostPosted: Fri Aug 07, 2020 5:11 pm    Post subject:

I am using 79.0 firefox 32bit version and thumbnails do not appear.
dbayer
PostPosted: Tue Aug 04, 2020 6:33 pm    Post subject: Missing thumbnails in Firefox

The thumbnails appear in Chrome. In the latest version of Firefox 79.0 they do not appear.
Cupid
PostPosted: Tue Aug 04, 2020 6:46 am    Post subject:

What version of Firefox are others using ?

It's available on the About box accessed from the Help menu.

I'm using 79.0 (64-bit) and it has the images at the moment.

[Update: I've also tried it on account without a Mirror subscription, as I thought that might be the difference, but the images are still there and the whole page still seems to be https]
mventurellc
PostPosted: Mon Aug 03, 2020 5:06 pm    Post subject:

is there something I can do to fix it on my end? it shows broken still as of today 8.3.20
mario
PostPosted: Sun Aug 02, 2020 11:26 am    Post subject:

I fixed this. The problem was that thumbnails were pulled from eBay as plain http instead of https. In previous versions of Firefox this was not a problem, but with the latest update it's required that all links are https on a https page.
mventurellc
PostPosted: Sun Aug 02, 2020 8:09 am    Post subject: broken thumbnails firefox

It is on. Nothing I did directly had changed from when this began several days ago. I have tested whitelisting with adblock and didnt change anything.

This is kind of a nuisance frustration as I did find it more enjoyable of a tool when I could remember the item with the thumbnail and not need to open up the link into a new window.

I was hoping it would resolve itself as some other issues did over the years but this one seems to be isolated to firefox users in tandem with something else that has remained a mystery.
Cupid
PostPosted: Sat Aug 01, 2020 5:14 am    Post subject:

Do you mean the images from the auction, displayed on the left side of the snipe in the web interface ?

If so, mine are still there.

Have you also checked your settings to be sure that they are still switched on ?
mventurellc
PostPosted: Sat Aug 01, 2020 4:31 am    Post subject: thumbnail not displaying last few days

All of a sudden thumbnails are not displaying in firefox. I didnt do anything different last few days that this began.

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group